top of page
Utazás a Szív Terébe, Hatvani Donáttal - 2023.11.11-12
Utazás a Szív Terébe, Hatvani Donáttal - 2023.11.11-12

Utazás a Szív Terébe, Hatvani Donáttal - 2023.11.11-12

Ezzel a tanfolyammal eddig kevesen találkozhattatok Magyarországon. A két nap alatt végigmegyünk számos ősi meditációs gyakorlaton, amit a nagy mesterek használtak a szívükbe való belépéshez.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2023. nov. 11. 10:00 – 2023. nov. 12. 17:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

“Utazás a Szívbe - Belső ösvényen keresztül”,  2 napos tanfolyam - Hatvani Donáttal

Drunvalo Melchizedek és Daniel Mitel tanításai

Ezzel a tanfolyammal eddig kevesen találkozhattatok Magyarországon. A két nap alatt végigmegyünk számos ősi meditációs gyakorlaton, amit a nagy mesterek használtak a szívükbe való belépéshez.

Drunvalo Melchizedek és Daniel Mitel közösen írták az „Utazások a szívbe” című könyvüket, amelyben összefoglalják azokat az ősi meditációs technikákat, amelyeket a régi nagy mesterek ( Buddha, Lahari Mahasaya, Yuktesvar, Avilai Nagy szent Teréz stb.) alkalmaztak annak érdekében, hogy segítsék tanítványaikat a szívükbe való bejutásban. Az említett könyv még nem került kiadásra hazánkban, azonban a tanfolyamon lehetőség nyílik a gyakorlatban is megismerkedni az abban foglalt tudásanyaggal.

A tanfolyam, a 2 napos együtt töltött időben bennünket végig segítő személyes angyalaink behívásával kezdődik. Szívünket gyengéd fizikai gyakorlatok és a légzés által felkészítjük a közös munkára. Majd egymással összekapcsolódva alapos tisztítás következik, segítségül hívva az OM szent hangját, hiszen szívünk szent terébe szívfájdalmaink nem engednek belépni. Ezeket a falakat előbb le kell bontanunk. A szent szívtérbe történő bejutást különféle ősi és néhány modern  technikán keresztül gyakoroljuk. Például a szív tóruszán át, ráérzés útján, a köldök módszerrel, légzéssel, a modern Heart Math módszerrel, szív koncentrációs gyakorlattal, vagy a harmadik szemen keresztül. Személyes belső utak ezek. Ugyanakkor a tanfolyamnak részei a Szufi tánc, a  Megbocsájtás és az Áldás tánc is, amelyeket együtt végezzük. S ha jut idő, kipróbálhatjuk a szív Misztikus táncát, vagy Avilai Szent Teréz Szív imáját.

Tanfolyam ideje: 2023. 11.11-12 (mindennap 10-17 óráig)

Ár: 60000.-

A tanfolyam étkezést és szállást nem tartalmaz.

Létszám: Maximum 12 fő!

Beszélgetés Hatvani Donáttal a workshopról

Amikor a szív végre kinyílik, a hatás nem marad el... Örökké így szeretnénk létezni...

Szeretettel várlak erre a csodálatos megtapasztalásra!

Hatvani Donát

// Jegyek //

  • Utazás a Szív Terébe workshop

    60 000,00 Ft
    +1 500,00 Ft szolgáltatási díj
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page