top of page
Szívemben - Lelkemben - 3 napos nyárnyitó elvonulás
Szívemben - Lelkemben - 3 napos nyárnyitó elvonulás

Szívemben - Lelkemben - 3 napos nyárnyitó elvonulás

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2024. máj. 31. 10:00 – 2024. jún. 02. 17:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

Ne hagyd, hogy a körülmények irányítsák az életedet. A most egy remek alkalom ahhoz, hogy átvedd a kormányt s kezedbe vedd életed alakulását.

Szeretettel invitálunk Benneteket nyárnyitó elvonulásunkra.

Ami várható, az 3 nap 100 % önismeret. Minden nap lesz meditáció, családállítás, különböző egyéni és páros gyakorlatok a természetben is (például fürdőzünk egyet az erdőben), mozgás.

 És, hogy miről fog szólni ez a 3 nap? 

Megkeressük azokat a tényezőket, amelyek utadban állnak, annak útjában, hogy szíved-lelked igazi késztetései szerint élj. Megkeressük, tudatosítjuk és elengedjük azokat a gátakat, melyek akadályoznak, hogy úgy rendezd be az életedet, ahogy a lelked mélyén mindig is szeretted volna. Ez a tudatosítás lehetőséget nyújt neked arra, hogy elkezdj másképpen látni, másképpen beszélni és másképpen cselekedni.

Ketten fogjuk a kezeteket ebben a három napban.

💖Scheer Márti: 8 éve foglalkozom rendszerállítással, 12 éve asztrológiával. Megtapasztaltam mindkettő erőteljes hatását az önmagam felé vezető úton, ezért ajánlom mindenkinek, aki szívesen elszakad kicsit a valóságtól. Merthogy mindkét módszer olyan információkkal dolgozik, amelyek – legalábbis egyelőre – nem mérhetőek, nem láthatóak mégis hihetetlen mértékben meghatározzák a mindennapi döntéseinket, a kommunikációnkat, a hétköznapi szerepeinket. Én például egy családállításomon szereztem tudomást az eltitkolt bátyámról, aki ugyan meg sem született, nekem mégis egész gyerekkoromban hiányzott. Mert úgy tűnik valahogy éreztem, hogy nekem járna egy báty. Az állítás után anyunak szegeztem a kérdést, de ő tagadott. Akkor azt gondoltam, talán az állítás tévedett. Pár év múlva azonban a nagynéném megvallotta, hogy anyunak valóban volt egy terhessége énelőttem. Szóval az állítások nem hazudnak. Hogy milyen változást hozott számomra ez az információ? Nos, ráébredtem, hogy valójában nem én vagyok az első gyerek, nem nekem kell mindenben jónak lennem, mindent szuperül menedzselnem. Ennek hatására sok mindent el tudtam engedni és ez a felszabadulás akkor, 5 gyerekes anyukaként nagyon rám is fért. De az unokák körül is hasznát veszem ennek a lazaságnak.

&

💖Nagy Viki: 12 éve parapszichológusként tevékenykedem s segítem a hozzám fordulókat, hogy visszataláljanak saját középpontjukba, hogy életüket ne a múlt sérelmei irányítsák, hogy fókuszáljanak a jelenre, meglássák az őket körülölelő lehetőségeket és észrevegyék és merjék használni a fizikai szem számára látható és láthatatlan segítő kezeket, melyek feléjük nyúlnak. Mert mindig van kiút.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor a számlaszámot, ahova a részvételi díjat tudod utalni, személyes üzenetben küldjük, miután jelezted nekünk részvételi szándékodat.

Helyszín: Domonyvölgy, Az Isteni Fény Háza Alapítvány Központja 

Érkezés: május 31-e 10:00 óra 

Búcsú: június 02-a 17:00 óra 

Early bird április 15-ig: 88 000 Ft 

Részvétel április 16-tól: 100 000 Ft 

Maximális létszám: 12 fő

A részvételi díjban benne van:

- szállás, de még milyen💖 

-6 étkezés(vega/vegán), ha az időjárás engedi, akár a szabadban, csodás kilátással 

-az összes foglalkozás 

-gyönyörű természeti környezet, 

-meghitt belső terek 

-őzikék reggelente a kertben 

-az erdő ölelése 

-egy szépséges halastó 

- egy támogató közösség

JELENTKEZÉSEDET A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN VÁRJUK: tlharmonia@gmail.com

Helyedet abban az esetben tudjuk fenntartani, ha a részvételi díj minimum 50 %- át átutalod számunkra. Jelentkezésedkor kérünk téged, küldd el email címed, állandó lakcímed és a nevedet, hogy a pontos számlát kiállíthassuk. Tapasztalat, hogy néha közbejön valami, ami keresztbe tesz terveinknek. Ilyenkor van, hogy le kell mondanunk a programot. Ezt legkésőbb 2024. május 7-én tudod megtenni. Ez esetben az általad utalt teljes összeget visszautaljuk a számládra. Utána sajnos nem tudjuk visszatéríteni a pénzt.

💖Szeretettel várunk Benneteket💖:

Márti és Viki

FB Esemény oldal: https://fb.me/e/6A27acUtj

Esemény megosztása

bottom of page