top of page
Sziromnyitogató
Sziromnyitogató

Sziromnyitogató

// Idő és helyszín //

2024. szept. 20. 9:00 – 2024. szept. 22. 17:00

Az Isteni Fèny Hàza Alapìtvàny / House o, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Hungary

// Az eseményről //

Fedezd fel a benned lévő erőforrásokat, amelyekkel nyitottabban és rugalmasabban tudsz kapcsolódni a párodhoz és embertársaidhoz.

Kedves Felfedező!

3 napos önismereti elvonulásunkra invitálunk…Nagy Viktória parapiszichológus és Kónya László holisztikus masszázs-mozgás terapeuta jelenlétével.

Szeretettel várjuk érdeklődőinket, párokat és egyéni jelentkezőket erre az izgalmas belső utazásra.

Domonyvölgyben, ezen a különleges helyszínen felfedezhetjük eddig nem, vagy kevésbé ismert energiáinkat, viszonyulásunkat önmagunkhoz és másokhoz. Alkalom nyílik megismerni és megnyitni azokat a szükségleteinket, amelyek későbbi mindennapjaink részeként kincsestárunkat bővíthetik. Jógával, játékos és szórakoztató gyakorlatokkal, diádozással, mozgással, egyéni és kontakttánccal, énekléssel, meditációval fedezhetjük fel alapműködéseinket és ennek rálátásával dolgozhatunk tovább azon, hogyan tudunk teljesebb életet élni párkapcsolatunk és embertársaink körében.

Az elvonulás visszaadja a gyermeki önfeledtség örömteli érzéseit is, felnőtt részünk megismerését önmagunkban és a másik ember tükrében.

Helyszín: Domonyvölgy, Az Isteni Fény Háza Érkezés: szeptember 20-a 9:00-10:00 óra Búcsú: szeptember 22-e 17:00 óra

EARLY BIRD június 30-ig: 120.000Ft

TELJES ÁR július 1- től: 160.000Ft

A helyszínt itt ismerheted meg: https://www.youtube.com/watch?v=LB-a8KcAw_o

A részvételi díjban benne van:

🌸szállás, de még milyen)

🍃6 étkezés(vega/vegán)

🌸az összes foglalkozás (3 nap non-stop programokkal, 4 tapasztalt segítővel)

🍃gyönyörű természeti környezet

🌸egy szépséges halastó, amiben csónakázhatsz is

🍃egy támogató közösség

Ketten fogjuk a kezeteket ebben a három napban Kónya László: Holisztikus masszázs- mozgás terapeuta és Nagy Viki parapszichológus. Akik még segítségünkre lesznek a fantasztikus ének tudásukkal, Mikó Mariann és Csete Attila hangterapeuták, akik sok éve foglalkoznak íly módon ezzel a módszerrel s segítik a hozzájuk forduló embereket életük beteljesítésében a zenén keresztül.

A hangunkkal való kapcsolatunk nagyon fontos a kiteljesedésünk szempontjából. Egy kapu a teljes önelfogadáshoz, önmagunk mély megismeréséhez. Sokszor élethelyzetünkből adódó gátlások, elfojtások kapcsolódnak a hangunk használatához. A szabadság ebben is elérhető. Felvállalhatjuk, kinyithatjuk, elfogadhatjuk, megszerettetjük azt aki a hangunkon keresztül is vagyunk. Izgalmas csoportfolyamatok, játékok, szép lélekteli zenék segítik a kibontakozásodat. -Csete Attila-“

Ha felkeltettük az érdeklődésedet a számlaszámot a személyes üzenetben küldjük, miután jelezted nekünk részvételi szándékodat.

JELENTKEZÉSEDET A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN VÁRJUK: tlharmonia@gmail.com vagy messengeren.

Helyedet abban az esetben tudjuk fenntartani, ha a részvételi díj minimum 50 %- át átutalod számunkra. Jelentkezésedkor kérünk téged, küldd el email címed, állandó lakcímed és a nevedet, hogy a befizetett összeg után a számlát kiállíthassuk.

Amennyiben valami közbejön és a részvételed le kell mondani legkésőbb 2024. augusztus 20-ig tudod megtenni.

Ez esetben az általad utalt teljes összeget visszautaljuk a számládra. Utána sajnos nem tudjuk visszatéríteni a pénzt-kivéve, ha szerzel magad helyett valakit, aki részt tud venni az eseményen.

Szeretettel várunk Benneteket: Viki és Laci! Mariann és Attila

És a helyszín csodás házigazdái Kata és Andi akik a kényelmünket biztosítják majd.

Esemény megosztása

bottom of page