top of page
Szent Kakaó Szertartás -  Nyisd Meg Szívedet A Szerelemnek
Szent Kakaó Szertartás -  Nyisd Meg Szívedet A Szerelemnek

Szent Kakaó Szertartás - Nyisd Meg Szívedet A Szerelemnek

A November hava a fény és az érzelmi megtisztulás, és frissítés lemúriai, vénuszi szerelem kódjainak új hullámát hozza el számunkra, a lemúriai szerelem fénykódjait, a lelkek egymásra találását, kiknek a vénuszi Szerelem térben itt az ideje, az isteni időzítése, hogy a fizikaiban kapcsolódhassanak.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2023. nov. 19. 19:00 – 22:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

A NYITOTT SZÍV A KAPU ÖNMAGAD MEGISMERÉSÉRE, A FELEMELKEDÉSRE, A RÉGI VILÁGBÓL VALÓ KIEMELKEDÉSRE, A SZÍVKÖZPONTÚ, SZERETETEN ALAPULÓ ÉLET S KÖZÖSSÉGEK MEGTEREMTÉSÉRE. 

Véget ér az elmúlt korszak ideája, amit az ego vezérelte szándék, a tisztátalan elme, a mesterséges intelligencia, a nyers erő uralt s irányított. Az ÖNGYÓGYÍTÁS a kulcs az ÚJ VILÁG megvalósulásához. Nyitni, érezni, kifejezni, megtapasztalni, hogy milyen kiterjedtek vagyunk.

Amikor a szívünk zárva van, olyan falak mögött élünk, amelyek megakadályozzák, hogy érezzük a szabadságot, a feltétel nélküli szeretetet és az igazi örömet, bőséget.

A KAKAÓ GYÖNYÖRŰ NÖVÉNYI SEGÉDESZKÖZ, AMELY MEGNYITJA A SZÍVET, HOGY LEHETŐVÉ TEGYE AZ ENERGETIKAI ÉS ÉRZELMI MEGTISZTULÁST.

Szívünk tudja az utat ahhoz, ami számunkra a legmagasabb szintű. 

TANULJ MEG NAGYOBB NYITOTTSÁGGAL HALADNI AZ ÉLETBEN. 

A sámángyógyítás az egyik legrégebbi holisztikus gyógyító gyakorlat, amelyet az ősi kultúrák évszázadok óta használnak világszerte.

A kakaó-szertartás, elősegíti a bennünk lévő energiák egyensúlyának helyreállítását testi-lelki-szellemi és energetikai szinten, mindezt egy bensőséges és biztonságos, gyógyító térben.

A szív megnyitása révén a kakaó lehetővé teszi számunkra, hogy meghallhassuk valódi önmagunkat, elzáródásokon és múltbeli traumákat gyógyítunk, hogy feloldhassunk minden felhalmozódott negatív energiát, és segítsünk összehangolódni azzal, akik valójában vagyunk.

Ez egy csodálatos idő arra, hogy befelé figyelj, segít többet megtudni önmagadról, és világosan látnod azt, hogy éppen most hol tartasz és merre s miként haladj tovább a szíved útját követve az életedben. 

A kakaót évszázadok óta használják a szellemtest, a lélektest, az érzelemtest, a fizikai test gyógyítására. 

A kakaóanya női energia, mely csodálatos hatásokkal rendelkezik, mind élettani, fizikai, lelki, érzemi, szellemi, spirituális és energetikai szinten. KakaóAnya a szívünket megnyitja, miközben, a szívünk sebeit gyógyítja, érzelmi terheinktől megszabadítva. 

-Szívnyitás

A szív megnyitásáról ismert kakaó lehetővé teszi, hogy a korábbinál mélyebben kapcsolatba léphess önmagaddal és másokkal. Minden félelem helyébe szeretet és öröm lép.

-Kapcsolat felsőbb éneddel

A kakaó segít megerősíteni a felsőbb éneddel, magasabb tudatosságoddal való kapcsolatodat, rátalálva belső erődre és igazságodra.

-Fokozza és elmélyíti a meditációt

Könnyebbé teszi az összpontosítást, elmèlyítve a meditációt. Segít  a jelenben lenni, hogy teljesebben élhesd meg életednek minden pillanatát, békét hozva elmédbe és lelkedbe.

-A kreativitás útja

A kakaót gyakran használják az inspiráció és a kreativitás fokozására, új ötletek felfedezésére.

-Mentális világosság

A szertartás lehetővé teszi számodra, hogy általa emlékezz mindarra, ami igazából vagy, képességeidre, tehetségedre. Elkezded elengedni minden önmagadról alkotott téves, hamis gondolatodat, elképzelésedet, érzésedet, ami nem te vagy.

Ez segít megtalálni az elméd nyugalmát, amely világosabbá teszi számodra a célodat.

-Újra egyensúlyba hozza belső férfi és női energiáit

A férfi és a női energiák megtalálhatók mindkiben, de gyakran kiegyensúlyozatlanok. Néhány férfi elfojtotta női energiáit, míg néhány nőnek gondjai vannak a férfi energiájához való kapcsolódással, és fordítva.

Amikor egyensúlyba hozod, ezeket az energiákat belül, akkor képessé válsz hatékonyabb, teljes harmóniával teli életet élni.

A női energia lehetővé teszi, számodra, hogy biztonsággal tudj befogadni s a férfi energia, hogy adni tudj. Ezen harmónikus szabad energia áramlás tesz teljessé, kiegyensúlyozottá.

-A belső béke

A kakaó segít enyhíteni a mindennapi stresszt és aggodalmaskodást, mivel arra ösztönöz bennünket, hogy jobban illeszkedjünk pozitív, optimista oldalunkhoz.

-Gyógyulás

Ha vannak olyan dolgok az elmédben vagy a szívedben, amelyek visszatartanak attól a gyönyörű élettől, amiről mindig is vágytál, a kakaó segít abban, hogy világosabbá válj ezekre a dolgokra, és segít abban, hogy megkapd az erőt, hogy letedd őket, és úgy élj, ahogyan igazán szeretnél.

Ez segít egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élni. 

A SZERELEM VIRÁGZÁSA, AZ ÉRINTÉS CSODÁJA, A KAKAÓ SZENT GYÓGYSZERE

SZAKRÁLIS SZERELEMBE BEAVATÓ KAKAÓ SZERTARTÁS, A SZERELEM ÚJ TUDATOSSÀGA, A SZAKRÁLIS SZERELEM ÚJ FÉNYSABLONJAI, SZERELEM ALKÍMIA, VÉNUSZI SZERELEM, SZERELEM SEBEK GYÓGYÍTÁSA, SZERELEMBRN SEBZETT LÉLEKRÉSZEK VISSZAHÍVÁSA, GYÓGYÍTÓ ÉRINTÉS MŰVÉSZETE~SZERELEMTESTED FELÉBRESZTÉSE MÁRIA MAGDALÉNÁVAL.

A November hava, a fény és az érzelmi megtisztulás, és frissítés lemúriai, vénuszi szerelem kódjainak új hullámát hozza el számunkra, a lemúriai szerelem fénykódjait, a lelkek egymásra találását, kiknek a vénuszi Szerelem térben itt az ideje, az isteni időzítése, hogy a fizikaiban kapcsolódhassanak. 

Ha elfogadod Szent Kakaó Anya szerelem elixírjét, akkor megnyitod a szíved a szerelem s egy szelíd, elfogadó és bölcs tanító előtt, aki elhozza a szerelem ősi ígéretét számodra.

Készülj fel egy varázslatos átalakulásra a Szerelemben.

A programot tartja Horváth Natali regisztrált RYT 500 Yoga Alliance) jógaterapeuta, Yin Jóga és Meditáció Oktató tanár, hatha jóga, kismama jóga oktató, dúla, gyógyító női jógaterapeuta, lélek és energia és növénygyógyász, intuitív tanácsadó, Gyógyító Papnő, MéhSámán, Szeretet és Érintés Instruktor

Szeretettel látlak, Szakrális Szerelembe Beavató Kakaó Ceremónián!

Horváth Natali

Hozzájárulás: 28000.-

Maximum: 12 fő

// Jegyek //

  • Szent Kakaó Szertartás: Nyisd

    28 000,00 Ft
    +700,00 Ft szolgáltatási díj
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page