top of page
Sacred Body Awakening - Méhtisztítás
Sacred Body Awakening - Méhtisztítás

Sacred Body Awakening - Méhtisztítás

3 napos elvonulás, csak Nőknek!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2024. máj. 03. 16:00 – 2024. máj. 05. 16:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

Drága NŐ-vérem,

Hosszas vajúdás után újjászültem önMAGam. Úgy érzem, eljött az idő hogy beleálljak abba a küldetésbe, melyet mindig is sugallt szívem, lelkem.

"A méhem szent, és az életem is az, A méhem a menny kapuja itt a Földön, és az életem is az" (Queen Afua - Szakrális Nő)

Az anyaméh egy energetikai tér. Egy Istennői portál, amely összeköti a szellemi és fizikai világot.

A méhünk a női erőközpontunk, így rendkivül fontos hogy tudatosan kapcsolódjunk hozzá, ápoljuk, tisztítsuk, gyógyítsuk ezt a teret, függetlenül attól, hogy fizikai szervként bennünk lakik-e még, energetikailag elválaszthatatlanok vagyunk tőle.

Nőként a méh-terünkben hordozzuk mindannak az energetikai lenyomatát, ami nőiségünkben ért bennünket: fiúnak vártak, menstruációs szégyen, perinatális veszteség, nőgyógyászati -, szülés körüli trauma, elfojtott érzelmek, megcsalás... mind-mind hatással vannak arra, hogy mennyire és hogyan tudjuk megélni tiszta női minőségünket.

"A Sacred Body Awakening a Templomi Szentség erőteljes beavatása. Ez az ősi emlékezés az embert teljes kapcsolatba hozza a testébe ágyazott templomi kódjaival. Ez egy egész testre kiterjedő beavatási folyamat a szent művészetek felélesztésére, amely lehetővé teszi, hogy a Szent Anya energiái áramoljanak egyik lényből a másikba, miközben megkönnyíti az embertől az istenihez, az (asszony)embertől az Istenhez vezető utat. ." - Aletheia Sophia Pistis

Női körben, együtt, megtanuljuk megérinteni, megszólaltatni, megnyugtatni, ellazítani, felébreszteni és gyógyítgatni egymást.

Az egyik utolsó nők egyike, aki ezeket a tanításokat megtestesítette Mária Magdolna volt. 

Ismerte annak a titkát, hogy miként nyissa meg a testét az ősi forrás energiájának befogadására .

A Sacred Body Awakening vigaszt nyújt a léleknek, meglágyítja mindazt, ami bennünk merev, esetleg fájó és segít abban, hogy megszülessen a nők közötti valódi bizalom.

Ez az érzéki szomatikus utazás összekapcsol bennünket a belső tisztaságunkkal. Az érintés lassúsága fellazítja az elmét, segít lassan letenni az álarcainkat, amelyeket a mindennapok során megtanultunk viselni. Emlékeztet arra a célra, amiért leszülettünk. Belső és külső világunk régóta várt egyesülése megszünteti a kettősség érzését, megéljük az isteni lényünk ébredését, meglátjuk és megtapasztaljuk saját szépségünket. Felébresszük Szakrális női erōnket.

Az anyaméh a végtelen erőd és kiapadhatatlan erőforrásod. Itt az ideje megtisztítani méhünket az energetikai blokkoktól és visszakapcsolódnunk tiszta és bőséges erőforrásunkhoz.

Az elvonulàst tartja Takács Andrea Sacred Body Awakening Facilitátor, a NAGY ANYA-, az ŐS- ANYA minőségének hordozója, az Isteni Fény Háza társalapítója, a szegedi Rózsa Rendjének társvezetője

A teljes ár 88.000 Ft, mely tartalmazza a 3 napos elvonulás programját,  szállást (2 éjszaka) és 6 vega étkezést.

A létszám korlátozott, max 9 fő.

Amennyiben megszòlìtott az esemèny, 33.000 Ft előleg befizetésével tudod a helyedet biztosítani. 

A jóváírás után, a 3 napos programról részletes tájékoztatót fogok Neked küldeni.

A fennmaradó 55.000 Ft-ot,  a helyszínen tudod készpénzben fizetni.

Ha èrzed a hìvàst, szeretettel várlak hàromnapos Mèhtisztìtò elvonulàsomon. - Takács Andrea

FB Esemény: https://fb.me/e/1yLqvyl0I

#spiritualitas,#kozosseg,#vasar,#szabadido,#rendezveny,#fesztival,#tanc,#enek,#szabadter,#emlekszemazegysegre,#szeretet,#egyseg,#ujfold,#asztrozofia,#asztrologia,#csillagbolcselet,#joga,#tantra,#esemeny,#programok,#domonyvolgy,#zene,#termeszet,#alternativgyogyaszat,#mauri,#szivfonal,#kundalini,#onismeret, #sacredbodyawakening, #szentsegesegyesules, #mariamagdolna,

// Jegyek //

  • Részvételi szándék- Előleg

    Véget ért
    • 33 000,00 Ft
      +825,00 Ft szolgáltatási díj

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page