top of page
Rózsa Rendje Találkozó - Atargatisz Templomában- A Belépés Ingyenes!
Rózsa Rendje Találkozó - Atargatisz Templomában- A Belépés Ingyenes!

Rózsa Rendje Találkozó - Atargatisz Templomában- A Belépés Ingyenes!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2024. ápr. 12. 17:00 – 20:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

“WE ARE ONE, YOU ARE INSIDE ME, EVERY STEP I TAKE, YOU ARE THERE, EVERY BREATH I BREATHE, WE SHARE. WE ARE ONE” ISIS ASTARA 

Az Istennői energia az Abszolút vagy a Forrás feminin aspektusa. Ennek a szeretetnek az energiája ismétlődő energia. Ez az energia teremti a teret a Teremtés számára. Nagyon erős és ezért a fénytelenek nagymértékben elnyomták. Amikor az Istennői energia elkezd felébredni, az a kontroll végét jelenti, mert az Istennői energia az EGY tökéletes tükörképe. Amikor ez a tükörkép tökéletes, az Egy/Forrás elkezd manifesztálni. És semmi sem állíthatja meg. 

Az Istennő energiának sok aspektusa van. 

Az Istennő Visszatérésének egyik fontos aspektusa a Rózsa Rendje

Ez egy ősi misztériumiskola, melyet a Központi Faj hozott a Földre, Atlantiszra. Egy bizonyos Istennő, aki a Központi Fajhoz tartozik és IONA a neve, eljött Atlantiszra és beavatott 12 papnőt az Istennő templomban. 

Generációról generációra közvetítették a misztériumokat. 

Az Istennő beavatása Egyiptomban, Görögországban Krétán, Sumériában, Rómában Olaszországban is megtörtént. 

A Templomosok, a Katharok, St. Germain, Cagliostro gróf, mind beavatást kaptak az Istennő misztériumokra. Valamint a Fény sok titkos társaságában is megtörténtek ezek a beavatások. 

A központi faj az első fejlett civilizáció, amely magas fokú bölcsességet ért el ebben a galaxisban több millió évvel ezelőtt, mivel a Központi Nap közelében élnek. Ezek a lények elhozták bölcsességüket az egész galaxisba. Nagykövetekként, görögül angelos-ként, hírvivőkként, angyalokként voltak ismertek. 

Ők nem csak éteri lények, hanem fizikai angyalok, szárnyakkal is rendelkeznek. Iona az a szárnyakkal rendelkező Istennő, aki elhozta a Földre a misztériumokat Atlantisz idején. Ízisz/Astara az ő tanítványa volt. Amikor Iona elhagyta a Földet, Íziszre hagyta azt a küldetést, hogy tartsa életben az Istennői tudást. Ízisz megalapította a misztérium iskolákat Atlantiszban, majd amikor bekövetkezett Atlantisz bukása, a föld alá kellett vonulniuk. 

A Föld misztériumiskoláinak legfőbb helyszíne Egyiptomban volt. Ez a terület nagyobb volt, mint ahogy ma ismerjük, magába foglalta a Földközi-tenger több szigetét is. Máltán volt a fő templom, amely mindig egy Fényoszlop volt. 

A legendák szerint a templomokat óriások építették. Ez volt a Rózsa Rendjének kezdete sok ezer évvel ezelőtt Egyiptomban. 

A Rózsa Rendjét olyan megvilágosodott lények alkották, akik magasan fejlett bölcsességgel és képességekkel rendelkeztek. Templomokban éltek és ünnepeltek, szentek módjára. Nagyon nagy hatalommal bírtak, ami persze nem tetszett az arkhónoknak. Az arkhónok elpusztították a templomokat, és a Rend tudása a föld alatt lett elrejtve. Az arkhónok hírnököket küldtek, hogy imádkozzanak az istenükhöz, Atonhoz. Betiltották a misztériumiskolákat, amelyek a felszín alá költöztek, ahogy Ízisz temploma is. A papság mindezek ellenére nagyon erős volt. Így rövid időn belül újra megjelentek, és a Földközi térségben újra aktívvá váltak a templomok. 

A római korban ismét megpróbálták az arkhónok elpusztítani a misztériumokat. A IV. században Nagy Konstantin császár egy hamis vallást akart létrehozni az összes létező vallásból. Minden püspöknek megparancsolták, hogy gyűljenek össze a jól ismert niceai zsinaton. Ott pedig, minden püspöknek alá kellett írnia a dokumentumot, különben nem hagyhatták volna el a termet élve, az "őrzők" gondoskodtak volna róla. A niceai dekrétum a katolikus vallás alapja, amely azt a célt szolgálta, és szolgálja a mai napig, hogy különleges eszközként irányítsák vele a tömegeket. Attól a naptól kezdődően minden más vallás tiltottá vált a római birodalomban. Az Istennő misztériumai nem léteztek írott formában. A templomokat lerombolták, a papnőket és papokat pedig megölték. 

Később, a Rózsa Rendje reinkarnálódott tagjai a föld alól végezték munkájukat, indirekt munkával terjesztették a tudást, a szimbólumok felhasználásával az építészetben, festészetben és a zenében. 

A chartres-i katedrális egyike azon épületeknek, ahol a legtöbb ilyen szimbólum megtalálható. A Szent Grál e szimbólumok egyike, amely hírnevét azáltal szerezte, hogy épületekbe és költeményekbe foglalták bele. 

Egy másik szimbólum az Istennő kelyhe, mely rózsa formájú, a rózsa tehát szintén egy szimbólum, amely az Istennő misztériumaihoz kötődik, beleágyazva a költészetbe és a művészetekbe. 

A Rózsa Rendje sokszor befolyásolta a politikai élet történéseit a színfalak mögött, ahogy Hitler idején is, amikor a Rózsa Rendje felvette a kapcsolatot Eva Braunnal. Így néhány még rosszabb forgatókönyvet tudtak megakadályozni. Szaladin udvarában több csatát is meghiúsítottak, és a békét gyakran a Rózsa Rendjének befolyása által érték el. Egy újabb hadsereget küldtek I. Richardhoz, amikor súlyosan megsebesült, amely a történelem egy teljesen logikátlan hadművelete volt. A Rózsa Rendje akadályozta meg a Földön az atomháborút. A Rózsa Rendje tudását rendkívül nagy titokban kezelték, és csak a beavatottak tudhatták, hogy mi történik a templomokban. Megesküdtek, hogy soha, de soha nem árulják el a misztériumokat a Renden kívül senkinek. 

Az Istennő misztériumai magasan szentségesek. Nem azoknak szánták őket, akik nem állnak készen a befogadásukra. Ha elárulnák a tömegeknek, el lennének torzítva és visszaélnének velük. Így az Istennő mélyebb misztériumait csak beavatottakkal osztják meg. Még a bolygó legfelébredettebb lényei sem állnak készen, hogy befogadják az Istennő misztériumainak teljes spektrumát. A programozás sokkal mélyebb, mint ahogy azt a legtöbb Fénymunkás gondolja. Létezik egy titkos könyv, amelynek "A Vörös Könyv" a címe, és a katolikus egyház sosem tudta megkaparintani. Anyáról lányára szállt folyamatosan. Idővel, és csak az Esemény után lesznek teljesen feltárva a misztériumok kizárólag azok számára, akik készen állnak a befogadásukra. 

Az Istennő egyik egyszerű misztériumának neve már most is felfedhető: A lélek halhatatlanságának misztériuma. 

Az Esemény idején, a Rózsa Rendje tagjai fogják lehorgonyozni a csend és béke energiáit. A tömegek nem fogják érteni, mi is történik, így lesz majd némi nyugtalanság, és a Rózsa Rendje fogja mindezt lecsendesíteni a meditációikon keresztül. Ez azt jelenti, hogy kulcsszerepük van az Esemény idején. Annak ellenére, hogy sokuk még nem ismerte fel ennek a teljes jelentését, fontos már most kiépíteni ezeket a csoportokat, hogy az Esemény idején majd minden nyugodt és békés lehessen. 

A Rózsa Rendjén keresztül az Istennői Energia visszatér a Földre. Ez az Egység valódi tudata, mindenféle verseny nélkül, anélkül, hogy bármelyik másik élő teremtménnyel hasonlítanád össze önmagad. Ez a lélekjelenlét része az anyagon belül. Mindez feltétel nélküli szeretetről, tiszteletről és megértésről szól. 

Mi mindannyian egyazon, gyönyörű, csillogó gyémánt fazettái vagyunk. 

A Végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió. 

A planetáris felszabadítás végső fázisában vagyunk. 

Elérkezett az idő, hogy küldetésünket még komolyabban vegyük. 

Ahogy egyre közeledünk az Eseményhez, rendkívül fontos az Istennői energiák lehorgonyzása és annak mindennapi életünkbe való integrálása. 

Mit kell tenned ha csatlakozni szeretnél? 

A magyarországi csoportokat az alábbi linken találod: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups 

Csoportunk 2018. május 10.-e óta aktív, és heti rendszerességgel teszünk eleget e nemes küldetésünknek. Ha hívást érzel magadban és szeretnél velünk tartani, szeretettel várunk, akár heti rendszerességgel, a domonyvölgyi szent terünkben, Atargatisz Templomában.

Létszám: maximum 20 fő 

Belépés: ingyenes/adomány jellegű 

Szeretettel Várunk! Kata és Andrea

// Jegyek //

  • Rózsa Rendje

    0,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page