top of page
Merkaba aktiválás a Szíven keresztül - Juhász Andrea Gabriellával
Merkaba aktiválás a Szíven keresztül - Juhász Andrea Gabriellával

Merkaba aktiválás a Szíven keresztül - Juhász Andrea Gabriellával

𝟒 𝐧𝐚𝐩𝐨𝐬 𝐞𝐥𝐯𝐨𝐧𝐮𝐥á𝐬 𝐃𝐨𝐦𝐨𝐧𝐲𝐯ö𝐥𝐠𝐲𝐛𝐞𝐧, 𝐉𝐮𝐡á𝐬𝐳 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥𝐥á𝐯𝐚𝐥, 𝐚𝐤𝐢 𝐚𝐳 𝐄𝐆𝐘𝐄𝐓𝐋𝐄𝐍 𝐨𝐥𝐲𝐚𝐧 𝐭𝐚𝐧á𝐫 𝐌𝐚𝐠𝐲𝐚𝐫𝐨𝐫𝐬𝐳á𝐠𝐨𝐧, 𝐚𝐤𝐢 𝐞𝐳𝐭 𝐚 𝐜𝐬𝐨𝐝á𝐥𝐚𝐭𝐨𝐬 𝐭𝐮𝐝á𝐬𝐭 á𝐭𝐚𝐝𝐡𝐚𝐭𝐣𝐚 𝐚 𝐬𝐳á𝐦𝐨𝐝𝐫𝐚!🥰

// Idő és helyszín //

2024. okt. 24. 10:00 – 2024. okt. 27. 15:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

"Ezt a tanfolyamot 𝐃𝐫𝐮𝐧𝐯𝐚𝐥𝐨 𝐌𝐞𝐥𝐜𝐡𝐢𝐳𝐞𝐝𝐞𝐤 álmodta meg, találta ki, alkotta meg. Ő alapította 2010 környékén az Emlékezés iskoláját. Ennek az iskolának vagyok a tanára.

Ezen a weboldalon ellenőrizheted.

https://www.rememberingtheheart.com/.

𝙈𝙞 𝙖 𝙈𝙚𝙧𝙠𝙖𝙗𝙖?

Az ember fényteste ami önmagában a Nagy szellem, az emberi test isteni része. Merkaba egyik funkciója, hogy a teremtőt az egyik világból a másik világba vigye. Merkabát ezen kívül még nagyon sokmindenre lehet használni. Olyan mint egy nagy teljesítményű hiper szuper computer.

𝙈𝙞é𝙧𝙩 é𝙧𝙙𝙚𝙢𝙚𝙨 𝙖 𝙈𝙚𝙧𝙠𝙖𝙗á𝙙𝙖𝙩 𝙗𝙚𝙖𝙠𝙩𝙞𝙫á𝙡𝙣𝙞?

Ahhoz, hogy tudatosan halhass meg és ne kelljen állandóan inkarnálódnod, ahhoz szükséged van aktív Merkaba fénytestedre, ami elvisz egyik világból a másikba. Nincsen más út.

𝙈𝙞é𝙧𝙩?

Mert az EGO elsőként formálódott meg akkor, amikor leestünk az egység tudatosságából, ami kb 13 ezer évvel ezelőtt volt. Azért estünk ki, hogy megoldjuk, hogy helyre tegyük a Merkaba hiányát, ami az Istennel való közvetlen kapcsolódás hiánya. Mivel az emberek elfelejtették a saját Merkabájukat, és így tudattalanul halnak meg.

𝙃𝙤𝙜𝙮𝙖𝙣 𝙩ö𝙧𝙩é𝙣𝙞𝙠??

A szív pici zugán keresztül aktíváljuk be, ami egy a Forrással. Azért a szíven keresztül, mert a szívnek van a tudatosságban a legnagyobb potenciálja, amivel a leggyorsabb és legmagasabb tudatszint elérése lehetséges. Hiszen a szívben van a mennyország, és amikor a szívből aktiváljuk be a Merkabánkat, abban a pillanatban az isteni részünk érzékeli azt, hogy ébredésben vagyunk, ezzel felgyorsul az ébredési folyamat. A fej tudatosságot összekötjük a szív tudatossággal és magas koherenciába hozzuk a kettőt egymással.

𝘿𝙧𝙪𝙣𝙫𝙖𝙡𝙤 𝙈𝙚𝙡𝙘𝙝𝙞𝙯𝙚𝙙𝙚𝙠 adta vissza nekünk ezt a technikát. Ő azért érkezett ide a Földre az 1800-as években, hogy visszaadja a Földünknek és az emberiségnek a Merkabát, ami nélkül a Föld és az emberiség is haldoklott. Élő Merkaba fénytest nélkül, csak idő kérdése hogy a bolygó és a rajta élő lények, mikor szűnnek meg létezni. Drunvalo Melchizedek hivatalos tanára vagyok.

Ez a tanfolyam nagyon erős energiákat mozgat.

𝙈𝙞𝙩 𝙖𝙙 𝙖 𝙣é𝙜𝙮 𝙣𝙖𝙥𝙤𝙨 𝙈𝙚𝙜𝙫𝙞𝙡á𝙜𝙤𝙨𝙤𝙙ó 𝙎𝙯í𝙫 É𝙗𝙧𝙚𝙙é𝙨𝙚 𝙩𝙖𝙣𝙛𝙤𝙡𝙮𝙖𝙢, 𝙢𝙞é𝙧𝙩 é𝙧𝙙𝙚𝙢𝙚𝙨 𝙚𝙡𝙫é𝙜𝙚𝙯𝙣𝙞??

Megtapasztaljuk újra milyen az, amikor szeretetben vagyunk. Mennyivel jobb a közérzetünk, amit a hétköznapokban a sok rohanás közepette már elfelejtettünk.

Megtapasztaljuk milyen összekapcsolódva egyként lélegezni, és átérezni a másik életét, a sok küzdelmét.

Megtapasztaljuk milyen összekapcsolódva tisztítani önmagunkat, mennyivel erősebb energiák folynak át rajtunk, és mennyivel nagyobb biztonságban vagyunk, amikor egy nagy körben kézenfogva OM-ozunk.

Megtapasztaljuk milyen a szív által újjászületni, miközben a fentiek fogják a kezünket, és a szívünkön keresztül az univerzumban lebegünk.

Megtapasztaljuk az Egységlélegzet meditációt is, amikor a szentháromság-szeretet rezgése, általunk életre kell itt a Földön.

Megtapasztaljuk a saját szívünk szakrális terét, és megkeressük a szívünk pici zugát, ami egy a csillagos égbolttal.

Megtapasztaljuk milyen a szívünkből élni, és megtanulunk a szívünkből az elménken keresztül teremteni.

Megtapasztaljuk milyen sötétben táncolni, amikor rajtunk van a Mindfold, amit mi adunk ajándékba a tanulóknak.

Megtapasztaljuk az Arany piramis meditációt, ami nagyon erős karma oldó gyakorlat.

Felélesztjük a fejünk körül lévő fénycsöveket, amivel betudjuk aktiválni a Glóriánkat, ami hozzásegít minket, hogy a szívünkből teremtsünk.

Szó-szerint azt a technikát használjuk, amit Jézus is használt.

Az utolsó napon beaktiváljuk a saját Merkabánkat, ami a mi természetes kristályszerkezetünk, amivel valamikor ide érkeztünk a Föld nevű bolygóra, de az utolsó 13 ezer évben elfeledkeztünk róla, ezért zuhantunk bele ebbe a sűrű dimenzióba, ahol a reinkarnálódáson keresztül létezünk.

Addig senki nem tud kiszabadulni a karma kerekéből, amíg a saját Merkaba mezeje nem él újból.

A Merkaba felélesztésével, a felsőbb énünkkel felélesztjük a kapcsolatunk, és ezzel felgyorsul az ébredésünk.

A tudatszintünk pár hónapon belül a tanfolyam elvégzése után ugrik. Persze ezt nem lehet garantálni. Hiszen akárhányan vagyunk, mindannyian máshol tartunk a fejlődésben, és ezzel a szellemvilág nagyon is tisztában van. Ezért a tanfolyamot mindig azzal indítjuk, hogy behívjuk mindenkinek az Angyali Énjét, aki segít nekünk abban, hogy az a tudás, amit kapunk a tanfolyam alatt, Igazzá váljon az életünkben.

Mindenkit sok szeretettel várunk erre a csodálatos 4 napra.

𝘼 𝙩𝙖𝙣𝙛𝙤𝙡𝙮𝙖𝙢 á𝙧𝙖 𝙖𝙯 ú𝙟𝙖𝙠𝙣𝙖𝙠: 55000.-

Nyugdìjasoknak: 40000.-

𝙄𝙨𝙢é𝙩𝙡ő𝙠𝙣𝙚𝙠: 30000.-

Az ismétlőknek minimum 10000 forint részvételi díjat kell fizetniük, teljesen mindegy hány napra jönnek.

A részvételhez előleg befizetése szükséges: 10000 Forint.

𝐉𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐤𝐞𝐳𝐧𝐢 𝐥𝐞𝐡𝐞𝐭 𝐀𝐳 𝐈𝐬𝐭𝐞𝐧𝐢 𝐅é𝐧𝐲 𝐇á𝐳𝐚 𝐀𝐥𝐚𝐩í𝐭𝐯á𝐧𝐲𝐧á𝐥: 𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞𝐨𝐟𝐭𝐡𝐞𝐝𝐢𝐯𝐢𝐧𝐞𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦 é𝐬 𝐧á𝐥𝐚𝐦, 𝐉𝐮𝐡á𝐬𝐳 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥𝐥á𝐧á𝐥. 𝐀𝐳 𝐞𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐜í𝐦𝐞𝐦 𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚.𝐣𝐮𝐡𝐚𝐬𝐳𝟔𝟎@𝐲𝐚𝐡𝐨𝐨.𝐜𝐚

http://www.juhaszandreagabriell.com/ "

Esemény megosztása

bottom of page