top of page
Mária Magdolna Fényünnepi Beavatása- Horváth Natalival
Mária Magdolna Fényünnepi Beavatása- Horváth Natalival

Mária Magdolna Fényünnepi Beavatása- Horváth Natalival

// Idő és helyszín //

2024. júl. 22. 18:30 – 22:00

Az Isteni Fèny Hàza Alapìtvàny / House o, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Hungary

// Az eseményről //

🌹MÁRIA MAGDOLNA FÉNYÜNNEPI BEAVATÁSA🌹

~ÉN VAGYOK MINDEN NŐ SZENT ALKÍMIÁJA~

▪︎ISIS~LILITH~EVA EREDETKAPCSOLATA▪︎ AZ ÈDENKERT~AZ ALMA MATER TITKA▪︎ AZ EMBERISÉG ANYJA▪︎ AZ ELSŐ NŐ AZ ÉDEKERTBEN~A MENNY ASSZONYA▪︎ A MENNYEK KIRÁLYNŐJE▪︎ A NŐI ÚJSZÖVETSÉG~IDYLLIUM▪︎SOPHIA ARANYKORI ÚJSZÖVETSÉGÉNEK BEIKTATÁSA▪︎MÁRIA MAGDOLNA GAIA SOPHIA KORMÁNYZÓJA~ISTENANYA FÖLDI HELYTARTÓJA▪︎

Szeretettel látom mindazon Nőtársamat, akiket hív az IstenNő Eredet Misztériuma. Akiket megérintettek az Istennő Szent Háromságának tanításai. Mária Magdolna~Magdaléna a Hármas Istennő Minőségét testesíti meg, miként ezen az estén Főpapnőként érkezik, hogy átadhassa az Istennő Szent Hármasságának szakrális bölcsességét, életelixírjét. Ő az Istennő Forráskútjának, életelixírjének örzője. A júliusi Telihold tükrében láthatóvá válik mindaz mi el volt eddig rejtve, az avatatlan szemek elöl. Ha az Istennő meghív, azt mindig okkal teszi.

Ez az esemény egy szeretetteli s megtisztelő felkérésre született, a domonyvölgyi Isteni Fény Háza Mária Magdolna Szentélyének~FényTemplomának felavatása~felszentelése alkalmából.

Hála és köszönet a felkérésért. 🙏

A programot tartja Horváth Natali regisztrált RYT 500 Yoga Alliance) jógaterapeuta, Yin Jóga és Meditáció Oktató tanár, hatha jóga, kismama jóga oktató, dúla, gyógyító női jógaterapeuta, Lélek~Szellems~Energia és NövényGyógyász, intuitív tanácsadó, Gyógyító Papnő, MéhSámán, Alkimista, Szeretet és Gyógyító Érintés Instruktor, Sacred Body Awakening Facilitátor, Előző élet és Regressziós utaztató

Időpont: 2024 07.22. Hétfő

18:30-22:00

Az alkalomról készül hanganyag, ( ha van olyan programod, amely az időponttal egyezik ), amit elvégezhetsz, s mely egyenértékű energetikai hatás és élmény számodra.

Adomány~Felajánlás: 22.222 ft.

Szeretettel 💕 fogadom jelentkezésed s részvételed.

Natali

+36301999710

natali.h02@gmail.com

Esemény megosztása

bottom of page