top of page
︎KÉK LÓTUSZ TEASZERTARTÁS - A harmadik szem alkímiája
︎KÉK LÓTUSZ TEASZERTARTÁS - A harmadik szem alkímiája

︎KÉK LÓTUSZ TEASZERTARTÁS - A harmadik szem alkímiája

Biztonságos és szent teret fogunk létrehozni, amely mély gyógyulását eredményezi a Harmadik szemünknek és az Isteni üzenetek átjutását és befogadását teszik lehetővé számunkra, Tisztánlátásunk magasabb isteni spektruma, látóhatása nyílik meg, tobozmirigyünk alkímiája történik meg.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2023. okt. 28. 19:00 – 22:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

A Kék Lótusz virágát történelmileg, legelterjedtebben Egyiptomban használták a harmadik szem csakra megnyitására és isteni látomások előidézésére. A legenda szerint Ízisz istennő naponta ivott Kék Lótusz teát, hogy látomásokat kapjon a Szellemvilágtól, amelyek eligazították, útmutatás gyanánt, hogy hogyan vezesse népét a legbékésebb módon.

A Szent Kék Lótusz

A Kèk Lótusz évszázadok~évezredek óta ősi virágként tisztelhető, amelyről ismert, hogy mély meditációs energiát indukál, javítja a harmadik szem működését és segíti a tudatos álmodást.

A tudás, a bölcsesség és az intelligencia jelképe.

Részben nyitott bimbója a növekedés és a bölcsesség felé vezető folyamatos utunk jele, a megvilágosodás útjáé, az Istenivel való egyesülésé.

Az ókori egyiptomiak az újjászületés jelének tekintették,  követvén a nap útját.

Összegyűlünk ezen az áldott estén, a felébredett jelenlét estéjén miközben, kapcsolódunk belső bölcsességünkhöz a szent kék lótusz növènyi szellem tanítóval, annak tiszta isteni szándékàval, hogy olyan életet teremtsünk, amely összhangban van legmagasabb isteni igazságunkkal, lèlekeszenciànkkal, s isteni magasabb tudatosságunkkal.

A metamorf lótuszvirág szépségén túl az ébredés~újjászületés örök szimbóluma.

Nekünk is megvan a lehetőségünk  újjászületni. Mi is alámeríthetjük azt, ami már nem szolgál, és kitárulkozhatunk a fény felé. 

Az önmegvalósítás végső célját, a lélek és a tudat egyesülését képviselő Kék Lótuszvirág,  egy tekintélyes botanikai szövetséges.

A változás az önfelfedezéssel kezdődik, és a Kék Lótuszvirág feltár minket önmagunk előtt, tükröt tartva önmegismerésünknek. 

Növelve a gyógyulási élményt.

Ha érzed a Kèk Lótuszvirág hívását, hallgass jól, nyitott szívvel és csendes elmével, mert a vele való kapcsolódás, a lèlekutad támogatva, a legszentebb meglátásokat mutatja meg neked, az isteni irányodat, merre haladj tovább.

A programot tartja Horváth Natali regisztrált RYT 500 Yoga Alliance) jógaterapeuta, Yin Jóga és Meditáció Oktató tanár, hatha jóga, kismama jóga oktató, dúla, gyógyító női jógaterapeuta, lélek és energia és növénygyógyász, intuitív tanácsadó, Gyógyító Papnő, MéhSámán, Szeretet és Érintés Instruktor

Szeretettel látlak , Natali

Hozzájárulás: 22000

Létszám: max. 12 fő

// Jegyek //

  • KÉK LÓTUSZ SZERTARTÁS

    22 000,00 Ft
    +550,00 Ft szolgáltatási díj
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page