top of page
Kapcsolatfelvétel a Galaktikus Testvéreinkkel? Próbáljuk meg! - A Belépés Ingyenes!
Kapcsolatfelvétel a Galaktikus Testvéreinkkel? Próbáljuk meg! - A Belépés Ingyenes!

Kapcsolatfelvétel a Galaktikus Testvéreinkkel? Próbáljuk meg! - A Belépés Ingyenes!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2024. júl. 13. 16:00 – 23:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

Kapcsolatfelvétel a Galaktikus Testvéreinkkel? Próbáljuk meg!

Egy nagyon izgalmas, közösségépítő napra invitálunk! A nap során Alexander Horsch vár benneteket, akivel lehetőség lesz íjjazásra és közös zenélésre.  A nap végén pedig, a gyönyörű csillagos ég alatt, megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot a CE5 protokolt használva, a Galaktikus Testvéreinkkel.

Az UFO-észleléseket a kutatók különböző típusú kategóriákba sorolták . A CE-5 (Close Encounters of the Fifth Kind) az Ötödik típusú kapcsolatfelvételt jelöli, ahol maguk az emberek kezdeményezik a kontaktust a pozitív földönkívüli entitásokkal, így kialakulhat egy kétoldalú kommunikáció. Ez különböző meditációs technikákkal és relaxációval történhet meg, ahol a tudat kitisztul és egy “hívást”, egy gondolatot intézhetünk kifelé, ami arra irányul, hogy a kapcsolat létrejöjjön és sikeres legyen. A CE-5 hívást csoportosan fogjuk kezdeményezni, a lényeg, ehhez elengedhetetlen lesz, hogy egyfajta összehangolódás alakuljon ki a résztvevők között, és egy közös cél lebegjen a szemük előtt.

Izgalmasan hangzik, ugye? Gyertek és tartsatok velünk!

Alexander Horsch és Dr. Pócs Alfréd beszélgetését, itt tudjátok megnézni: 

https://www.youtube.com/watch?v=SPfq9NKma3Q

Mit érdemes hozni erre a napra?

Plédet, elemózsiát, ha van  saját íjjad, bármilyen hangszered ééés az esti programhoz, ha tudsz, hozz magaddal egy Laser 303 csillagászati zöld lézer pointert. (innen lehet beszerezni: https://www.fruugo.hu/zoldpiros-lezer-303-mutatos-zseblampa-usb-ujratoltheto-beepitett-akkumulator-lezeres-faklya-lila-csillagos-feny-az-ejszakai-biztonsagert/p-190996124-407550857?language=hu&ac=KelkooCSS&asc=pmax&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqpSwBhClARIsADlZ_TkLVj9Hw1Z0i5KoCGCIwY1mb2h3ctXwm9ZtJtWiOZpM-ZHmK2ZbR3QaAqWfEALw_wcB)

#spiritualitas,#kozosseg,#vasar,#szabadido,#rendezveny,#fesztival,#tanc,#enek,#szabadter,#emlekszemazegysegre,#szeretet,#egyseg,#ujfold,#asztrozofia,#asztrologia,#csillagbolcselet,#szucshajnal,#dohandiviktoria,#zentaianna,#joga,#tantra,#esemeny,#programok,#domonyvolgy,#zene,#termeszet,#alternativgyogyaszat,#mauri,#szivfonal,#kundalini,#horvathnatali,#onismeret, #merkaba, #drunvalo, #felemelkedes, #fenytest,ufo,#foldonkívuliek

// Jegyek //

  • Közösségépítés Dömönyvölgy

    0,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page