top of page
Fényünnep - Avatar szertartás
Fényünnep - Avatar szertartás

Fényünnep - Avatar szertartás

A 2023-as év utolsó szertartása Horváth Natalival, az Isteni Fény Háza Alapítvány központjában.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2023. dec. 21. 18:00 – 23:50

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

Az utolsó szertartás a 2023-as évben, az Isteni Fény Háza Alapítvány központjában Horváth Natalival, 2023.12.21-én lesz, 18 órai kezdettel és várhatóan éjfélig(!) fog tartani.

Aki volt már nálunk szertartáson, az már megtapasztalhatta, hogy Natali mindig valami nagyon különlegeset hoz le a számunkra és ezek mindig nagyon egyedi és csodálatos tapasztalások, aktiválások és utazások. 

Ezen az estén, egy csodálatos Fényünnep vár rátok! 

Natali egy római utazás során kapta meg az égiektől azt a felkérést, hogy december 21-én az Isteni Fény Házában, egy különleges Avatar szertartást tartson.

De miről is szól ez?

“A Vízöntő korszakában, az emberiség fejlődésének újabb ciklusába, a TESTVÉRISÉGÉBE lépünk át kollektíven.

A Vízöntő energiák már most behatoltak az emberi kollektív pszichébe és a társadalomba, megbontva a régi paradigmát, s elkezdve a nagy átrendeződést, a pólusváltást előkészítve.

A Vízöntő korszak, előmozdítja az emberiség testvériségének új szellemiségét. Ez túlmutat a humanitárius erőfeszítéseken.  

Paradigmaváltást, az emberiségről alkotott gondolkodásunk és érzéseink megváltoztatását eredményezi.

Az emberiség új narratívája, az olyan kognitív diszfunkciók általi működést fogja felszámolni, mint a szeparatizmus, a rasszizmus és az elitizmus...

"Segíts aktiválni az istenség szikráját minden emberi lény szívében. Segíts növelni az erejét, hogy megsokszorozódjon a kollektív tudatalattin keresztül. – Ann Davis"

A Vízöntő korszak a megvilágosodásé.

Visszatérünk eredeti Isteni gyökereinkhez, a Felsőbb én megismeréséhez és más valóságok, dimenziók feltárásának törekvéséhez.

Az intuíció elveszett művészete újra felszínre kerül, minden titok és rejtély, így az ősi misztériumok is napvilágra kerülnek.

A Vízöntő korszak, az Isteni Nőiség megértésének és tiszteletének visszaadásáról is szól.

AVATAR ENERGIA

Minden élőlényben jelen van az Istenség, akár különleges, egyedi formában, akár teljes egészében.

Amikor egy lényben teljességében találkozunk a Teremtővel, Avatárnak nevezzük.

Amikor egy Avatar megszületik, ez az esemény általában észrevétlen marad. Az Avatárokat gyakran nem ismerik fel kortársaik. Egyszerűen és alázatosan végzik a munkájukat.

"Az idő múlásával, hatásuk világossá teszi, hogy itt az isteni fejezte ki magát. Csakúgy, mint a forrásból egy erőtlen vízforrás, amely folyásában egyre nagyobb és nagyobb, és hatalmas folyóvá növekszik, az Avatár munkája apránként bontakozik ki."

Az igazi Avatar, a teremtés és az evolúció állandó folyamata.

Az Avatár mindannyiunkban benne van, és a „Magasabb Híd kezdetén” keresztül ismerhető meg. Ezt a magasabb hidat, DK Mester, Antahkaranának nevezi.

Minden  korszakban, egy nagyszerű Világtanító vagy Avatár képviseli a tökéletesség legmagasabb eszményét, amelyet az emberiség elérhet abban a korszakban.

Az Avatar energia transzformációkat~alkímiát hajt végre a bolygó burkával és felgyorsítja a fejlődést a bolygón, minden síkon. Az ásványi, növényi, állati birodalom mindebben támogató. Az emberi lényeket fel kell szabadítani az anyagi hajlamok alól és  fel kell emelni őket végre a Fény síkjaira, Istenségükbe.

„A Vízöntő korszak elsősorban spirituális korszak, és Jézus által a világnak adott nagy leckék lelki oldalát, most már emberek sokasága értheti meg, mert sokan most a spirituális tudat előrehaladottabb, emelkedettebb szakaszába lépnek."

☆Akit megszólít a Vízöntőkorszak új energiája és szellemisége, a Testvériség égisze alatt, a Felemelkedett Avatár tudat színpadán folytatná földi létét szeretetben, békében, harmóniában, bőségben, az Egység Szentségében, mindazokat szeretettel látOm egy Isteni utazásra, a Téli Napforduló FényCeremóniájára.☆  Érdemes a szertartást megelőző napokban a testet is felkészíteni, húsmentesen táplálkozni, sok folyadékot fogyasztani és a ceremónia napján, déltől már csak vizet fogyasztani, ahhoz, hogy ez a csodálatos utazás, még felemelőbb legyen.

Szeretettel Várunk Benneteket! Natali

// Jegyek //

  • Fényünnep - Avatar szertartás

    ☆Akit megszólít a Vízöntőkorszak új energiája és szellemisége, a Testvériség égisze alatt a Felemelkedett Avatár tudat színpadán folytatná földi létét szeretetben békében, harmóniában, bőségben az Egység Szentségében mindazokat szeretettel látOm egy Isteni utazásra, a Téli Napforduló FényCeremóniájára.☆ Érdemes a szertartást megelőző napokban húsmentesen táplálkozni, sok vizet fogyasztani és a ceremónia napján már déltől csak folyadékot fogyasztani☆ Natali ❄❄❄

    35 000,00 Ft
    +875,00 Ft szolgáltatási díj
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page