top of page
ÉRZÉKI JÁZMIN ISTENNŐI TEASZERTARTÁS~NŐNAPI TEACEREMÓNIA
ÉRZÉKI JÁZMIN ISTENNŐI TEASZERTARTÁS~NŐNAPI TEACEREMÓNIA

ÉRZÉKI JÁZMIN ISTENNŐI TEASZERTARTÁS~NŐNAPI TEACEREMÓNIA

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

// Idő és helyszín //

2024. márc. 08. 18:15 – 21:00

Domony, Domony, Domonyvölgy Akàc utca hrsz235, 2182 Magyarország

// Az eseményről //

SZEMÉLYES JELENLÉT~ ÉRZÉKI JÁZMIN ISTENNŐI TEASZERTARTÁS~NŐNAPI TEACEREMÓNIA

A FINOM NŐI LÉLEK SZÉPSÉGÉNEK AJÁNDÉKAI

ÉRZÉKI JÁZMIN TEASZERTARTÁS▪︎LADY JAZMIN▪︎A SZENT JÁZMIN AROMASZEÁNSZA-SZENT VIRÁGGYÓGYÁSZATA▪︎FÖLDÖNTÚLI SZÉPSÉG~ SZERELEM~BŐSÉG FÉNYBIRODALMA~CSILLAGPORTÁLJA▪︎AZ ISTENNŐ SZÉPSÉGÉNEK~RAGYOGÁSÁNAK~BŐSÉGÉNEK TITKA▪︎A JÁZMIN A VIRÁGOK KIRÁLYNŐJÉNEK SPIRITUÁLIS AJÁNDÉKAI▪︎AZ ISTENNŐ SZÉPSÉGES ÉS SZERELMETES SZÍVE▪︎A NAGY FEHÉR PÁHOLY FELEMELKEDETT MESTERÚRNŐI▪︎AZ EGYSÉG VIRÁGA▪︎ A FEHÉR SÁRKÁNYOK~A MENNYEI SZÉPSÉG~BŐSÉG FREKVENCIA AKTÍVÁLÁSA▪︎A NŐI SZÉPSÉG SUGÁRZÓ VIBRÁCIÓJA▪︎A NŐ TELJESSÉGE AZ ARANYKORBAN▪︎ 

 "A jázmin elsősorban a szeretetet, a békét, a tisztaságot, az erőt, a jólétet, az együttérzést, a női energiát és a spiritualitást szimbolizálja. A jázmin név a perzsa „ Yasmeen ” szóból származik, ami azt jelenti, hogy „ isten ajándéka ”. És a legigazabb értelemben a jázmin Isten ajándéka az emberiségnek, mert csodálatos spirituális és mágikus előnyeit kínálja."  

Ősidők óta különböző kultúrákban a jázmint szent növénynek~virágnak tekintik. Szerelmi és jólét varázslatok, Istennői próféciák kapcsán említik.   

Jázmin a megbízható bizalmas, a láthatatlan szál, amely varázslatot szövi vágyaink szövetébe. Tehát, amikor elindulunk ezen az úton, hogy felfedezzük a Jázmin misztikus univerzumát, ne feledjük, hogy az ősök útját járjuk, egy titkos világba ásva, ahol minden szirom ígéretet, minden illat pedig egy varázslatot rejt magában.  

"A fehérbe burkolt Jázmin sokkal több, mint egy gyönyörű arc. Erőteljes mágnes a spirituális szeretethez és vágyhoz. Mámorító illatán keresztül a szenvedély titkait suttogja, tökéletes szerepet játszik egy szerelmi varázslat szimfóniájában. Mint egy szelíd altatódal, megnyugtatja az elmét, miközben felkavarja érzékiségünk mélységeit, megnyitja a szíveket a körülöttünk lévő isteni szépség előtt."   

A jázmin bódító illata nem csak a szerelemhez szól. Hatékony szövetséges a próféciákat és jóslatokat magában foglaló rituálékban. A Fénymunkások és a növény s virágdoktorok bíznak a jázmin illatában aromájában, hogy ellazítsa elméjüket és javítsa látásuk tisztaságát. Növényi tanítóként hipnoterapikus hatása segít a lélekgyógyításában.   

A jázmin a szerénység, az egótól való mentesség, a hiúság hiánya és a hitel alázattal való elfogadás gyógynövénye. Ez a csendes siker és az elszántság gyógynövénye. Energiái olyan célok elérésére ösztönöznek, amelyek segíthetnek önmagad és a világ jobbá tételében.   

A nagyon magas rezgést hordozó Jázmin képes felerősíteni az érzékszerveket, megemelni a személyes rezgésfrekvenciát, és a negatív egyensúlytalanságokat örömre, gyönyörre, harmóniára, szépségre, bőségre és jó szerencsére fordítani.  

Egy erős növényi~virágszövetséges   

Azok számára, akik megtestesítik a szépséget, a jó szerencsét és a tisztaságot, a fokozott spirituális gyakorláshoz, a kundalini energiájának stimulálásához és a mély belső békéhez, a Jázmin magas rezgésű spirituális energiát idéz elő, és segíti a tudatos álmodást.   

A jázmin esszenciája, íze~illata és megjelenése egyaránt összekapcsol az Isteni női energiával, annak teljeségével (szépség~szerelem~bőség)   

A jázmin rezgését a víz elem részének tekintik. A szerelemmel, a romantikával, szépséggel, az álmokkal és az intuícióval való kapcsolata jól illeszkedik a vízzel kapcsolatos rituálékhoz.  

A jázmint leggyakrabban a Holdhoz és a Vénusz bolygóhoz kapcsolják. A jázmin virágai gyakran éjszaka nyílnak. Ez az éjszakai természet a Holddal való társításhoz vezetett.  

A jázmin asztrológiai jele gyakran a rák. A rákot a Hold uralja, és gyakran érzelmi és érzékeny energiával társul.  

A jázmin a következő istenségekhez kötődik: Aphrodité, Visnu, Laksmi ,Diana  Ishtar, Oshun, Venus, Saraswati, Maa Mahagauri, Kamadev  

Jázminnal működő csakrák: Szakrális, szív és koronacsakra.   

A Jázmin teaszertartás meghitt intim aktus közted  a lelked s a Jázmin virágesszencia vibrációja között.   A teaceremónia teljes testre~lèlekre~szellemre kiterjedő isteni élmény.   Szeretettel látlak egy páratlan ajándék magadnak Nőnap alkalmából.   - Horváth Natali

FB Esemény Link: https://fb.me/e/6EoqKbHSD

// Jegyek //

  • Jázmin Istennő Teaszertartás

    14 000,00 Ft
    +350,00 Ft szolgáltatási díj
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page